perjantai 27. heinäkuuta 2012

Ikaaliset vol. 10 + ajokortin piilotus on hauska leikki

Ikaalisista kotiuduttu. Reissu oli ihan mukava, joskin ehkä aavistuksen verran tylsä. Laskujeni mukaan tämä oli joku kymmenes kerta kun käytiin siellä, ja tosiaan alkaa paikka olla hieman nähty. Viimeset neljä vuotta on aina joka reissun jälkeen todettu, että ei varmaan tarvi enää seuraavana vuonna mennä. Eikä tämäkään vuosi ollu poikkeus... Saa nähä miten ensi kesänä. :D

 

Ei se kylpylä tosiaan huono paikka ole, ja suosittelen lämpimästi! Huoneita saa yksityisen kautta todella halvalla, jos ei haittaa, että pitää tuoda omat lakanat ja mitkään palvelut ei kuulu mukaan. Meidän reissujen onnistumiseen se ei ainakaan oo vaikuttanu, vaan joka vuosi kaikki on menny mukavasti, vaikka aika monesti on sattunu olemaan flunssaa tms. justiin loman aikoihin. :P Ja kun sinne menee, ei kannata jäädä pelkästään pyörimään kylpylän alueelle, vaan kannattaa piipahtaa Ikaalisten keskustassa. Se on pieni paikka, mutta aika viihtyisä. Tai minä ainakin tykkään. :))



Se itse kylpylä on ihana. Pienempänä mun suosikki oli se iso keltainen vesiliukumäki, ja sittemmin oon tykästynyt niskoja hieroviin suihkulähteisiin ja tietty porealtaaseen. On myös kiva, että siellä on mahdollisuus tilata virvokkeita ja nauttia niitä vaikka ihan altaassa istuskellen, joskaan itse en oo ikinä muistanu ottaa rahaa mukaan ja laiskana ihmisenä en oo viitsinyt pukuhuoneestakaan hakea. Lapsille siellä on kans ihan oma allas, jossa on kaikenlaisia kivoja juttuja (liukumäkiä ja sellasia vettä suihkuttavia hahmoja ja leluja tietenkin). Siellä viihtyy vanhemmatkin, ja itse olen siellä niinikään pikkusiskoni seurana ollut. Mutta jos ei huvita lapsiaan raahata kaikkialle mukaan, Ikaalisissa on ainakin ollut sellainen hoitopaikka, jossa on valvojia ja kaikenlaista puuhaa pikkuisille. Ainakin pallomeri löytyy.

Myös Ti-Ti asuu Ikaalisten kylpylässä!

Tänä vuonna kylpylän alueella olevassa kartanoon oli tullut (tai ite en ainakaan aiempina vuosina ollut huomannut) ihana pikkuliike, jossa myytiin sisustustarvikkeita. Hinnatkin yllätti, nimittäin ei edes tuntunut kukkarossa pienet ostokset.

Kuitenkin reissu oli hieman lattea. En tiedä johtuiko siitä, että oli niin mones reissu vai siitä, että oltiin vaan kaksi yötä eikä tehty paljoa mitään. Ja en päässy oikein rentoutumisen makuun muutenkaan, vaan päässä pyöri edelleen kaikki muuttamiseen ja pakkamiiseen ja raha-asioihin liittyvät ajatukset. Vaikka eipä tässä olisi mitään syytä stressata: kaikki on mennyt todella hyvin. Taivaan iskä on kyllä pitänyt meikäläisen asioista hyvää huolta ja antanut kaiken, mitä vaan tarvitsen. Etsivä löytää ja pyytävä saa. :) Kaikki on mennyt siis paremmin kuin hyvin: pääsin juuri siihen kouluun jonne eniten tahdoin, sain parhaan mahdollisen asunnon (halpa, hyvä sijainti ja hyvässä kunnossa) ja kaikki muutkin siihen liittyvät jutut on mennyt justiin eikä melkein. Ja silti sitä vaan pyörittelee turhia ajatuksia pääkopassaan.


Ainoa huono juttu on ajokorttini katoaminen. Tai siis: olin arvioivassa ajossa viime perjantaina ja laitoin korttini sellaiseen kaulapussukkaan. Kun tulin ajamasta, heitin pussukan pöydälleni ja siinä se tietääkseni on koko ajan ollut. Vaan eipä tänään kun sitä etsiskelin. Mieleeni hiipi jännästi epävarmuus siitä, että joskos minä tai joku muu olisi sen epähuomiossa heittänyt muuttolaatikoihin, jotka ovat siis jo menneet Lahteen päin... Ei kai siinä, eipä sitä autoa varsinaisesti kortilla ajeta, mutta ensinnäkin tuntuu turvattomalta ajaa ilman sitä. Mun tuurilla poliisi kuitenkin pysäyttää ja jään kiinni kortitta ajamisesta. Toisekseen, mulla on ens perjantaina kakkosvaihe, ja siellä sen läpyskän pitäis vissiin olla mukana. Hieenoa. Täytynee vielä penkoa kaikki paikat, jossa se vois olla ja sitten jos muu ei auta niin mennä jo ens viikolla käymään kämpillä tyhjentämässä laatikoita. Mutta luulisin, että vaikka tyhmä olenkin, en ole kuitenkaan niin idiootti, että pakkaisin ajokorttini muuttolaatikkoon... 

Wanted! Ja mielellään vielä elävänä.
Mutta etsinnät aloitan vasta huomenna. Nyt vois pikku hiljaa raahautua sänkyä kohti ja alkaa nukkua. Kauniita unia!

- Jenska

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti