keskiviikko 22. tammikuuta 2014

En suinkaan stressaa tai mitään

Turhauttavaa. Nyt pitäisi hakea sinne vaihtoon, mutta hakuprosessi vaikuttaakin monimutkaisemmalta kuin mitä odotin sen olevan. Ei ilmeisesti riitä, että täyttää netissä hakukaavakkeen ja klikkaa "send" -painiketta, vaan mukaan tarvitsee kaikenmaailman liitteitä CV:stä lähtien. Ohjeita hakemiseen löytyy sieltä ja täältä, enkä ole ihan varma mistä pitäisi aloittaa. Päätinkin siksi ihan ensimmäisenä vaan puhtaasti panikoida.

Pitänee oikein ajan kanssa paneutua vielä kaikkiin ohjeistuksiin. Kyllä se tästä, ja kaipa sitä apuakin saa kysymällä... Haluaisin vain saada sen koko haun pois vaivoista. Voisinpa kelata pikakelauksella kaiken siihen hetkeen, jona saan tietää, minne pääsen!

Kuva Pariisista, Notre Dame lokakuu 2010. Sinne!
Joka tapauksessa se hetki ei ole nyt, joten ei siitä sen enempää.

Tänään käytiin ystäväni kanssa leffassa keskellä koulupäivää, kun sattui vapaatunteja. "Ainoat oikeat" oli ihan ok leffa, ei hyvä eikä huono. Siinä oli söpö kissa ja osa tapahtumista tapahtui Lahdessa, siinä parhaat palat... Suosikkikohtani oli, kun yksi mies kuvaili lahtelaisia yksinkertaisiksi, kun ne on nimenneet järvensäkin Vesijärveksi - aivan kuin muistuttaakseen itseään siitä, mitä se järvi sisältää. Indeed: sen järven nimenneillä henkilöillä on ollut yhtä vilkas mielikuvitus kuin minulla! Juoneltaan elokuva oli ennalta arvattava, mutta kodikkaan viihdyttävä. Aivot sai levätä, kun ei ollut mitään monimutkaisia juonikuvioita.

Ainoana ongelmana oli, että leffan jälkeen väsytti jo sen verran, ettei paluu koulunpenkille meinannut maistua. Onneksi sentään oli venäjää eikä mitään muuta, se jaksoi jopa kiinnostaakin melkein tunnin loppuun saakka. Melkein.

Nyt alkaa onneksi sitten "viikonloppu", jee! Huomenna olisi vissiin tarkoitus mennä katsomaan Pelicans - Kärpät -peliä, perjantaina olis se Kvinnokväll ja lauantaina tapaan sitä ranskalaista tyttöä, jonka tukihenkilö (ja ystävä) olen nyt saanut olla. Ohjelmaa siis on ihan mukavasti ja silti aikaa jää myös ah, niin ihanille koulutehtäville. Suurimmaksi tavoitteekseni asetan ehdottomasti siihen vaihtoprosessiin perehtymisen, jotta saan edes joskus senkin hoidettua pois alta.

Mutta sellaista tällä kertaa, kuulemiin! :)

пока!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti