sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Haku vaihtoon: DONE!

Eilen viimein päätin istuttaa itseni koneen äärelle ja tehdä sen hakemuksen, vaikka kello olikin jo vaikka ja mitä. Aikaahan se vei ja järkikin siinä pariin otteeseen lähti, mutta pääasia on se, että homma saatiin hoidetuksi.

Ykköskohteenani on nyt sitten se Paris Nord 13, ja toivon todella pääseväni juuri sinne. Ja koska pystyin jo niin hyvin kuvittelemaan itseni Pariisiin (eikä se Angers sitten ollutkaan vaihtoehtona) laitoin toisen yliopiston Pariisissa kakkosvaihtoehdokseni. Kolmanneksi jäi Lyon.

Eiffeliini. Kuva: minä ihan itse

Se hakulomake oli ihan outo. Siinä kyseltiin kamalan vaikeita, kuten että miksi haluan vaihtoon (koska täytyy ja koska haluan ei varmaankaan olisi ihan riittäneet syiksi), millaisia kursseja aion vaihtokoulussani ottaa (mistä sitä voi tietää kun vielä ei edes tiedä mihin kouluun pääsee) ja että miten se vaihto ja ne opinnot siellä tukee mun opintoja LAMKissa... Pelkästään noihin kohtiin mulla meni joku pari-kolme tuntia kehittää jotain järkevältä kuulostavaa. Mutta niin sitten kuitenkin kehitin, joskaan en mihinkään kohtaan muistanut tunkea sitä faktaa, että olen lukenut sen 10 kurssia ranskaa. Kerroin kyllä osaavani sitä ja CV:hen laitoin niin ikään tasoni, mutta silti. Toivottavasti se ei nyt ole kynnyskysymys kun se koulukin on englanniksi... Mistä sitäkään tietenkään tietää. Damn. Taidan lähestyä kv-koordinaattoria sähköpostitse heti pikimmiten. Ihan vaan varmuuden vuoksi.

Nyt vaan odottamaan maaliskuuta ja tietoa siitä, minne pääsen!

Kuva: ClipArt
Vaihdon ajankohta on nyt ilmeisesti joka tapauksessa kevät 2015, eli apua: nyt pitää alkaa vääntää opparia pikku hiljaa! Kirjoittaminen ei sinänsä ole se ongelma siinä, mutta se aiheen keksiminen... Ehdotuksia, anyone?

Onneksi sekään ei ole tämän päivän murhe, toisin kuin muutama muu tehtävä. Duuniexpostakin pitäisi alkaa kasata raporttia, mikä on sinänsä ärsyttävää kun niitä oikeitakin tehtäviä olisi riittämiin.

Mutta pitemmittä puheitta heippa hei ja palaillaan! :)

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti