perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kuukauden kohokohtia

Oho. Taitaakin olla pisin kirjoitustauko tämän blogin historiassa. Pahoitteluni siitä, mikäli jollakulla on ollut ikävä! Hengissä kuitenkin ollaan edelleen, ja melko hyvässä kunnossa muutenkin, jee.

Se, etten ole toviin postaillut mitään ei johdu siitä, etteikö asiaa olisi ollut. Oikeastaan: viimeisen kuukauden aikana on tapahtunut todella paljon erilaisia asioita elämäni eri osa-alueilla - ehkä jopa rohkenen väittää, että enemmän kuin koko viime vuoden aikana. No ainakin melkein. Lähes. Jos alkaisin purkamaan sitä kaikkea, joutuisin ehkä kirjoittamaan romaanin. Sen sijaan voisin koota jonkunlaisen listan kohokohdista. En kykene laittamaan asioita paremmuusjärkkään, eli ykkönen ei välttämättä ole ykkönen, älkää liikaa tuijotelko siihen.

Joskin nyt tuo ykkönen saattaa olla ainakin melkein ykkönen... Mutta kakkonen ei ehkä ole kakkonen. Ehkä.

1. Pääsin sinne Pariisiin vaihtoon! Eli tulevasta tammikuusta about kesäkuuhun minä opiskelen mitä opiskelenkaan maailman ehkä kiehtovimmassa pääkaupungissa. En meinaa malttaa odottaa, vaikka toisaalta ajatus puolesta vuodesta poissa täältä kotoisasta Suomesta "hieman" pelottaakin.

2. Koska lähden vasta tammikuussa, aloitan oppariani. Iik. Tai se pyörä on jo laitettu pyörimään - aihe on, ohjaava opettaja on ja enää puuttuu vaan muodollisuudet, kuten ilmottautuminen opinnäytetyöprojektiin.

3. Olin HOPKOn Mooses-leirillä, joka oli taasen tosi mainio ja mahtava. Aiheena tosiaan oli Mooses, jos jollekulle jäi epäselväksi. :D Opetukset oli laadukkaita ja porukka ihana, olisipa se vain voinut kestää viikonlopun sijaan ainaskin viikon.

4. Tänään olin Perheniemen opistolla Opkon koululaistiimin seurassa. Valmisteltiin yhtä tulevaa aktioprojektia. Oli todella hieno päivä ja vaikka aamulla väsyttikin lähteä, en kadu! Rukoiltiin ja laulettiin ja voin sanoa, että oli varmasti paras ja tuotteliain palaveri ikinä.

5. Opkolla nyt tuntuu olevan joku rooli tässä mun listassa... Anyway, sekä Helsingin että Lahden Opkojen (ja Suomen Opkon yleensäkin) 50v -juhlat lähestyy kovaa vauhtia ja niiden valmistelut on kovasti käynnissä. Itse olen enempi mukana Lahden versiossa, mutta Helsingissäkin olen koristelutiimissä.

6. Keskiviikkona oli Approt. Oli kivempaa kun odotin! Mutta minkäs sille mahtaa kun seura oli hyvää. :)

7. Tein ystävälleni 12-sivuisen synttärikortin, jossa oli mm. sisällysluettelo ja siinä siteerattiin Sokratesta. Toivon, että saaja piti siitä yhtä paljon kuin mitä minä pidin sen tekemisestä!

8. Aloitin lenkkeily/juoksuprojektin, joskin sen myötä nilkkani alkoi taas diivailla. Täytynee hankkia joku nilkkatuki.

9. Saatiin muutamia isompia koulutyäprojekteja valmiiksi, joskin uusia tulee koko ajan. Silti. Tuntuu hyvältä saada jotain valmiiksikin välillä!

10. Business in Russia kurssi alkoi, ja tosiaan, se olisi sitten toukokuussa Pietariin, jee :) Venäjän opiskelukin edistyy, joskin hitaasti, mikä on sinänsä hyvä. En ikinä opi muistamaan, mikä ässä kuuluu mihinkin sanaan.

Mutta kun nyt tuli tuo 10 täyteen, niin eiköhän se ole siinä tältä erää. Paljon muitakin kivoja (ja vähemmänkin kivoja) juttuja tapahtui, mutta kaikesta en jaksa tai välttämättä edes halua kirjoittaa. :P  Tiivistettynä voisin kuitenkin sanoa, että olo on siunattu, kiitollinen ja iloinen. Toivottavasti yhtä hehkeä meno jatkuu vielä vaikka seuraavankin kuukauden!

Mutta mukavaa viikonloppua ja alkanutta kevättä!

Terveisin henkilö, joka ei ota takatalvea vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti